Vítr vzal oknům lesk,
v domě teď bydlí
jenom hrom a blesk…
… kapky deště slzavých,
zanechávají stop rezavých.
Tapety mají strhaný pohled,
nikdo už nebere žádný ohled.
Zahrada, smutkem zpustla,
náruč veškerého plevele
v ní o to ještě víc zhoustla…
… jsem růží planou pod jabloní,
uvadám, láskou umírám…
a lidé, jednou budou si vyprávět… o ... ní
22.04.2011 09:35:00 | NikitaNikaT.