Beze slov
Anotace: víš...až to budeš číst, snad pochopíš
List čistý posílám
vše bylo řečeno
na bělost bílé stránky
pero psát nechtělo
*
ticho jen zašumí
ozvěna mlčí
nepípne skřivánek
zavírám oči
*
tajemství po nocích
jak vzdušné zámky
popsaný kalendář
nevezmu zpátky
*
květy už vadnou
krásy jara
najít svůj pevný bod
píseň stará
*
zkrápěná od slzy
vláčí tvůj splín
snadno omrzí
list čistý,
... vím
*
jen v duši je díra
marná snaha
teď řešit problém
čas možnost dává
***
Přečteno 382x
Tipy 25
Poslední tipující: Emmelia, Maryje..., j.c., carodejka, René Vulkán, enigman, NikitaNikaT., Taog, Kars, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)