V metru
Tiše se dívám na lidi v metru,
tu si všimnu pána v svetru
v očích měl divný lesk
a ze srdce mu šlehal stesk
pán v černé přistoupil blíž
na černém svetru, černý kříž
náhle mi řekl ten pán,
že se cítí tuze sám
"všichni co jsem znal, umřeli,
všechny mé sny i s nimi zmizeli
už nechci více žít,
sám, ale nechci odejít"
"pojď ke mně, spolu zemřem šťastni"
zmáčkni spoušt, můj plamen navždy zhasni..
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)