Anotace: Možná jsme si někdy až moc jistí, tak ani nepostřehneme, že někoho ztrácíme a pak je to pro nás jako čistá rána z nebe...Jinak, ta báseň není osobní, jenmě tak napadla při myšlence na větrné mlýny:-)
pár řádků mě nutí zamyslet se víc než dvoustránková báseň...
02.02.2006 19:47:00 | Trdlo