Takový výlev
Mám pocit,že chcípám
s každičkou vzpomínkou
na Tebe...
Každý den předstírám,
že jsem tou hrdinkou
co už to nesere...
Snad trochu váhaly
valkýry z Valhally
než nám tě sebraly
mou duši ztracenou
bez Tebe nechaly.
Ve smutku ztracená
má duše zmlácená
nemůže snít...
Musím jen žít
za sebe bojovat
Nechci tu shnít
navěky trucovat
... ale nechci zapomenout
Rest in Pride
Přečteno 358x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, dream in emptiness, Azure angel, Maryje..., Trystan ap Tallwch, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)