Anotace: Nová dávka depresiv(pozor, nezaměňujte s antidepresivy) pro přátele, kteří ještě pořád neztratili chuť si likvidovat psychiku. Produkováno s láskou k vám...
Sbírka: Antihumanistická
No, je fakt, že ten rytmus trošku kulhá, že ten počet slabik není dycky asi nejpřesnější, a v tom se docela ztrácej pak ty rýmy (alespoň pro mě).
JENŽE! Obraty, postřehy, myšlenky, atmosféra...se mi moc líbily. Takže jen tak dál. Myšlenky sou beztak důležitější (: tip*
19.04.2012 19:10:01 | jatox
já mám zrovna dneska nějakej flash back z drog tak jsem naspeedovaná jak motorová myš a zvracím optimistický myšlenky...tak dík za uklidnění -taky Tě mám ráda:-)
29.04.2011 20:55:00 | la loba