Démoni
Jste jako sníh v léte,
Příjdete když jsem na koni.
Nikdo vás nevolal,
Áno, jste to vy, démoni.
Kvůli vám mam pocit,
Že jsem pro každého cizí,
Nesnáším sám sebe,
A procházím touto krizí.
A co mě tak žere?
Pocit mdloby, beznadeje
A hrozná prázdnota.
Nevíte jak hrozné to je.
Konec života je
Osvobození jediné.
Démoni, nechci vás,
Zmizte do nocy studené.
Komentáře (0)