Já všecko v rukou měla... na chvíli se však zastavila a zůstala stát... myšlenka pouhá, řekla mi ouha... a já se otočila... zůstala znovu stát... teď už chybí se jenom rozejít... ST!*** za obsah.
05.05.2011 06:17:00 | NikitaNikaT.
Do ruky břitvu,do druhé flašku a na krk provaz.
Ve dvou básničkách jsi vystihl vidinu mého dnešního večera...
04.05.2011 18:52:00 | Maryje...