Poslední invetrura
Anotace: Sečteno podtrženo-Amén
Poslední inventura
Sčítám všechna svá veškerá pravidla,
zneužít,
sníst.
Jako povidla.
Dostávám se do záporných čísel,
spočítat,
vydělit.
Mojí bolest třísel.
Počítám zklamané mým egem přátelé,
tramvají,
potají.
Přejedu si po těle.
Procházím se skladovým prostorem,
však vidím pouze.
Člověka co hraje si.
Na básníka.
z tupé nouze.
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Caricia
Komentáře (1)
Komentujících (1)