Připadám si jak počasí,
nálady svoje rychle střídám,
někdy se krásně vyčasí,
jindy jen samé stíny vídám.
Život je prostě takový,
nejen do Říma cesty vedou,
jsem jako deštík májový,
někdy vidím jen barvu šedou...
A jindy pravou nohou vstanu,
svět v pestrých barvách vidím zas,
a usmívat se nepřestanu
i kdybych zaslech Smrtky hlas!;o)))
12.05.2011 12:41:00 | Kozoroh 1
vždycky ta cesta někam vede,
i když je kolem všechno šedé,
paprsek světla stále svítí,
někde tam v dáli voní kvítí ...
12.05.2011 12:20:00 | nejsembásník
Opravdu smutná báseň a mně velice blízká, když ohlédnu se jenom pouhým krůčkem zpět... Rozumím Ti.
05.05.2011 06:07:00 | NikitaNikaT.