Smutné ráno

Smutné ráno

Anotace: Cesta do školy.. vnímání detailů kolem sebe z trochu.. překrouceného pohledu

Kam zmizel ten široký,
téplé barvy tón?
Kam zmizel ten nehty vrytý
na portálu maskarón?

Proč se z plátna vtratila
rumělkově temná?
Proč jsou v látce hrubé drásy,
i když byla jemná?

V jílu, při dešti, otisky šlépějí.
Čisté jak křišťál, beze slov, nadějí.
Zmrlé trsy s ledovou krůpějí
pod tíhou ledu se na bok sklápějí.

Skleněnou texturou dávají znát
světu, co už je neměl tak rád.
Mohou se v paprskách vyhřívat,
zvadlé však zůstanou napořád.
Autor Live to fight, 04.05.2011
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: divoska_jaja, šuměnka, Anjesis, Gabrielle, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí