Umírání
Život přivedl mě na scestí,
už není tolik možností.
Vidět umírat milované,
to bolí, je ohavné.
Se smrtí jsem však smířená,
nejsem už ani ztrápená.
Co si asi rodiče pomyslí,
až umírat mě uvidí?
Že se zase vyčasí?!
Až oči zavřu naposledy, vydechnu,
tma mě obklopí, na bolest ani nevzdechnu.
A pak?
Pak to skončí.
Ona skočila.
Já jsem silnější, já jsem to nevzdala!
A až do poslední chvíle bojovala...
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
Komentáře (0)