Nářez ;) Má to spád a skvělou atmosféru jak z povídky Philipa K. Dicka :)
07.05.2011 10:40:00 | La Ragazza con Bandiere Ceche
nechápajíce proč?
aby se naučil pochopit a znát
aby se přestal bát cizího okolí
aby i v samotě se uměl vzdělávat
aby potlačil smutek, s kterým zápolí
aby si uvědomil a vydobil:
jsem tady, tak vydržím ten kolotoč
a najdu štěstí, stejně jako cíl...
07.05.2011 07:56:00 | šuměnka