Řéká se, že ve víně je pravda a ta většinou na dně se urkývá... ale ono temu tak zcela vůbec nebývá...
Láska bolí a nezájem sráží,
čekáš, že ocitne se kuráž v ráži,
nepřichází a člověk se propadá
a tak mě tak, broučku, napadá...
... všecko pěkné přinde zcela brzy...
08.05.2011 20:12:00 | NikitaNikaT.
Nehledej na dně sklenky
své přání vřelé,
ve vzpomínkách směle
utápíš se v samotě.
Tak zahoď nervozitu
a sebou buď,
nebude pak potem
zalita tvá hruď.
Zvedni hlavu
a hrdě kráčej v před,
tak chvíli budeš sama,
vždyť nezboří se svět.
Když ne na jaře
tak v létě hned.
drž se...
08.05.2011 18:30:00 | Tamara
Život samotáře
podle mého snáře
do srdce namaluje růž
a s jarem přijde pravý muž
zatím se Nikčo drž:-)
08.05.2011 18:12:00 | CULIKATÁ