xsvětu
Anotace: jedna impulzivně zaujatá touha....z moudra a modra...
poslouchám a rozhlížím
kolem světa k světu
a svým slzám ublížím
když vyhraju si tuhle větu
tak napadá mě spousta tónů
kolem světa k světu
ve kterých teď ale tonu
když řeknu tu:
že...kdyby člověk barvy viděl
a tóny jejich jemně slyšel
svět by byl jak zahrada
ve které nikdo nestrádá...
představa přestává co otevřu oči
ty pocity a reakce ve světě k světu
že svše kolem peněž a sexu se točí
představa z krásného květu končí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)