Trápení jedné duše
Anotace: z mýho života...?
Křehká duše
V lese z betonu,
Tancující na hudbu
Kovových žetonů
Mezi zdmi bez konce,
Pod nebem z oceli,
Vzpomínky na minulost
Vždycky to zabolí.
Jen ptáci létají,
andělé, ti nejsou praví
Ale koho to tu zajímá
Když máme kde bydlet a všichni jsme zdraví......
Komentáře (0)