Místo věčného spánku
Anotace: báseň o ztrátě těch nejbližších...
Místo věčného spánku
Místo, kde leží spousta duší,
nám vždy rychle srdce rozbuší,
když vkročíme na místo věčného spánku,
nevnímáme víc,než chlad lehkého vánku
S těžkým srdcem jdeme tam,
kde leží přítel,manžel,
syn či matka,
rána v srdci nám zůstane
navždy zkrátka
Už není s námi blízký člověk,
však neseme mu květiny z úcty,
i když jich má třeba tucty
Srdce nás bolí při pouhé
vzpomínce na onu bytost,
přepadne nás pláč
a hluboká lítost
Odcházíme se smutkem,
však vždy se vracíme zpět,
vždyť Ti, co jsme měli rádi,
byli celý náš svět
Komentáře (1)
Komentujících (1)