Komu?
Anotace: mám kolem sebe lidi a přitom jsem sama.
S tebou...
přitom sama...
sedím doma na prdeli,
jako stará panna.
Kam poděli se přátelé, kamarádi, známí?
Jak je vám smutno a zle, jste nenapravitelně sami...
Komu co říct, na koho se obrátit,
komu se svěřit a přitom neztratit?
Tak jenom bílým stěnám a prázdným písmenům:
"Je to tak, je konec krásným pohodovým dnům."
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Emmelia, kleopatra.sedma, Azure angel
Komentáře (3)
Komentujících (3)