Myslím, že tvůj život je úplně normální... když se celé já zamiluje, má z toho v sobě většinou zmatek...
15.05.2011 22:20:00 | labuť
Nikdy neříkej nikdy..
a miluj dál nejbáječnější z žen,svůj kouzelný sen
..a jednou přijde den kdy budeš vyslyšen :)
Však víš..naděje umírá poslední! Přeji štěstí! :))
15.05.2011 20:01:00 | xoxoxo
Aj nejkouzelnější sen může se v realitu proměnit... kéž by, kéž by... moc Ti to přeju, by Tvé přání, touha naplněny byly.
15.05.2011 19:52:00 | NikitaNikaT.