Cítíš to taky... ... ?

Cítíš to taky... ... ?

Anotace: To nebyl náš plán ztratit se v čase, to nebyl náš plán umřít tu zase.

Klapky nám popadaly z očí
svět tak nějak jinak se točí
pomalu, rychle, jak jenom říct
kruh není krychle a svět musí žít.

Jako rum v žilách, jak prášky v hlavě
zaseklí v mírách, ztracení v skladbě
skončíme na ulici, šedí a zlí
skočíme na silnici, ubití zdí.

Cítíš to taky, jsi sám a sám
odjely vlaky, to nebyl náš plán...

To nebyl náš plán ztratit se v čase
to nebyl náš plán umřít tu zase.

Nechals mě tady, ztracenou vílu
slibovals hrady, slibovals víru.

Byl jsi můj muž, já věřila v tebe
tvé prolhané srdce nůž do ruky bere.

Bojí se světa, bojí se smát,
bojí se léta, bojí se bát.

Hledala jiné, ztracená víla,
hledala silné, zmatená víla,
hledala chytré, naivní víla,
hledala krásné, ubohá víla,
hledala čestné, pohřbená víra.

Hledala život, co ztratila s ním.
Řekněte někdo, že jenom sním... ... s ním.
Autor Ledová víla, 16.05.2011
Přečteno 358x
Tipy 40
Poslední tipující: Pauli, Ledová víla, Emmelia, hloubavá, tato22, ilona, PetTulak, Madanik, Alien.v.v.s., Jiparo, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hodně k zamyšlení!

16.05.2011 21:07:00 | Kubino 2

Jestli je to sen, tak čert ho vem,
jestli ale není, pak smutné je to čtení
ST

16.05.2011 21:03:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí