Slzy
Slzy z očí stékají,
Do trávy zelené padají.
Do sítí pavouků se chytají
A ti se tázavě sívají.
Kdo a proč,
Vyměnil smích za pláč?
Čí oči k nim shlížejí
A s tím pláčem si pokoj nedají?
Jsou to oči jedné dívky,
Jak dva zelené kamínky.
Ta dívka naději a sny své ztratila,
Světlu sbohem dala a do temnoty se vnořila…
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)