Anotace: ...pro blahobyt si nechci přiznat,jaký vlastně jsem....
Mladíče, kam byste chtěl narukovat?
Nevím. Ale vlast pro mě není jen slovo.
Pravda? Pojem.
Spravedlnost? Pojem.
Štěstí? Znám jej.
Zdraví? Relativní nic. Momentální stav těla a duše. Vždy může být hůř. A bude. st
16.06.2011 18:47:00 | hatlapatla
Skvělý - připomnělo mi to Krylovu píseň neznámého vojína! Spěchám si ji ustit, abych se přesvědčila!
31.05.2011 17:36:00 | hloubavá
za dálkou válka nikoho nebolí
dávno už nevlají helmicím chocholy
jen krev se vsakuje do hlíny na poli
stejně jak kdysi, jak dnes i jak příště...
modlitby doletí do modré oblohy
spíš, než když v kostele myslí se na bohy
a ten, kdo uslyší výkřiky ubohý
pochopí beznaděj lidského propadliště...
18.05.2011 18:49:00 | šuměnka