mělas pravdu, je zvláštní teď číst tvý básně, když už se trošku známe:-)
06.02.2006 12:38:00 | Jan Václav Pražský
mí hladký svaloviny by možná slušelo víc "ý" ale to je jedno. povedlo se ti to. povedlo se ti upřímný a trochu smutný povzdechnutí zapsat do veršů.
ps: líbí se mi dostalo-posralo :))
04.02.2006 16:44:00 | kulishak