Spěch
Pospíchej,
utíkej!
Dělej,
nemáme čas!
Co si chtěl?
Povídej!
Pospíchám zas!
Už musím končit,
musím běžet!
Má tohle cenu?
Trápit se a hnát se vpřed?
To jen já se nikam neženu?
Nemusím mít všechno hned.
Nechápu, nač ten spěch,
vše má svůj čas,
stresy a deprese,
uženou nás...
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, januve, Danga
Komentáře (0)