Zapomenut
Na světě sám
Ve tmě usínám
Bez starostí
Bez radosti
Přátele nemám
Nikoho neznám
Zapomenut jsem
Neb jsem zapomenut
Když spím
Tak nesním
Chuť nemám
Chtíč neznám
Lásku jsem měl
A pak zapomněl
Zapomenut jsem
Neb jsem zapomenut
Srdce prázdné
Ruce prázdné
Čas stojí
Rány bolí
Kdo jsem?
Co jsem?
Zapomenut jsem
Neb jsem zapomenut.
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)