Sen
Anotace: Jen se poddat :-)))
Mlha, chmýří, stesk,
nevyslyšená touha.
Oči, falešný lesk,
cesta do nebe dlouhá.
Ač hledáš zkratku,
do bláta padáš
a čekáš na oprátku.
Však to znáš...
Podá ti pomocnou ruku,
ty vidíš pevné tvary.
Jsi obětí mlžného pluku,
jedinečné snové hry
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Marcone, H.I.L.
Komentáře (1)
Komentujících (1)