Proč a nač?
Anotace: aneb "zábavná" tvorba v hodině alchymie
Proč lkát nad rozlitým mlékem?
Proč běhat venku za bouře,
proč tahat se s těžkým vlekem,
proč nezůstat v komoře?
Nač chtít cítit něco víc,
nač toužit v bolesti,
nač zapálit další svíc?
Či ležet v neřesti?
Myslíme, že již vše známe,
a přitom vlastně nevíme nic,
však jedině, co ještě máme,
je hanbou zrudlý líc.
Přečteno 357x
Tipy 13
Poslední tipující: casla, tato22, CULIKATÁ, Mbonita, PIPSQUEAK, Doradan, Pižla, Petbab, Skalsky Pavel, Izzzi
Komentáře (1)
Komentujících (1)