Pár slov ticha
Po kouscích padá
Ironie dnešního dne
Do tmy noci
Sny ukáží svá záda
A hvězdy stojí na místě jak otroci
Svítí na cestičku žití
Jemný dotek do dlaní
Oči co do tmy tiše svítí
Pár tahů z cigarety na stráni
Kráčící postava co hledá své pokání
Odpuštění, rozhřešení
Kousek vnitřního klidu
Ruce třesoucí se v klíně
Anděl co našel na zemi jen bídu
A pár křídel zasypaných v hlíně.......
Přečteno 405x
Tipy 13
Poslední tipující: Metcheque, labuť, la loba, Maryje..., CULIKATÁ, whiolet, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)