Anotace: Dny hluboké melancholie, smutku a hlavně stesku po přátelích, kteří se nevrátí, ať už proto, že jsou na cestě, nebo na Cestě...
Příroda, broučci, ptáci, stromy, hluboká zářící noční obloha. Tam nacházím své štěstí. Jsou i dobří lidé. ale je jich žalostně málo. Někteří nás už opustili. Bez náhrady. Rojí se svině, zbabělci, psychopati a deprivanti. Nenechme se otrávit těmi hovady.
ST!
02.06.2011 13:55:00 | Mario de Janiero
On jako ON už nepřijde. Odešel kam za ním nemůžu... Přijde jiný, ale to už bude jen On, a ne ON...
31.05.2011 20:30:00 | Matsuyama Tatsuko-chan