Byla ssama
Anotace: když je někdo smutný a cítí se sám, všechno se zdá mnohem těžší...
Sedí a vnímá své trápení,
snaží se najít znamení zlepšení.
Nevidí ho nikde, je totiž sama.
Sedí a hledá oporu,
její naděje zavírá závoru.
Ona ji nezvedne, je totiž sama.
Sedí a přemýšlí co dál,
hrát falešnou hru jakou se její život stal?
Už na to nemá síly, je totiž sama.
Létá a cítí se volná,
pro cestu s žiletkou byla svolná.
Nezvládla to, byla totiž sama.
Komentáře (0)