Anotace: Někdy máš dny, kdy máš chuť z této planety odejít...
Vím že se všichni diví mému věku, ale doopravdy netuším proč takový věci mě napadají...
06.02.2006 13:29:00 | Lord Wooler
A jindy máš zase dny, kdy jsi rád, že jsi neodešel. Těch je víc. Pěkně podané emoce ve Tvém věku. Jen jim nepodlehni, byla by to škoda :-)
05.02.2006 18:01:00 | Buližník