Obrazy
Anotace: Máme mnoho vzpomínek na cokoliv. Ale co když jedna je živá?
Dívám se na obrazy,
kde probíhají dívčí tváře.
Každá z nich má jiný příběh.
Jeden přivede mě do školky.
Kdy po polibku jsem byl hrdina a ty sličná princezna.
Obrazy, mnohdy zmatené,
běhají mi kolem a aby ne,
kolikrát jsem měl myšlenky u nějaké.
Ano, měl jsem rád spoustu obrazů,
někdy víc a někdy míň.
Ty si nyní prohlížím.
Náhle jdeden vybledlý z něhož kapou slzy.
Lásko, kde tě mám?
Ozívá se náhle.
Hlavu klopím,
obraz položím naposledy tvá ústa políbím.
Komentáře (0)