Anotace: když naděje schází na souchotě... (3/6/2011)
děkuji :o) já se tomu zase tolik nedivím... čím déle se na ni dívám, tím víc mi v ní něco chybí... něco uprostřed, co lidi sice příliš nezajímá, ale musí to nějak vyplňovat prostor... ;o)
19.06.2011 19:06:00 | Kristine Clary-Aldringen
nevím proč..ale má něco v sobě..je pro mě až šílené, že je bez tipu nebo jakéhokoliv komentu...tak ja davam ST a komentuji :D ;)
19.06.2011 15:59:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..