Nic není na svém místě
Opatrná Pravda
všude po sobě setře otisky
abych na ní nepřišel
pátrám v mozku
někdo ho musel vykrást
zlodějem myšlenek
může být každý z vás
Vím
že kolena patří
půl metru nad zem
přesto klečím
spínám ruce
vypínám hlas
neuslyšíš mě naříkat
přesto bys dokázala
jako jediná autorka
o tom napsat román
Výtahem co nespěchá
vyjíždím do desátého patra
kde v bytě najdu mrtvolu
znásilněné naděje
Někde jsem četl
že peklo by nemělo být nahoře
Přečteno 401x
Tipy 22
Poslední tipující: gallatea, Marcella, cevert, Maryje..., Levandule, janewe, hašlerka, isisleo, Mbonita, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)