OSAMĚLÁ
Anotace: sami se rodíme a sami umíráme... 9.6.2011
Zlostná jsem,
sluneční erupce.
Chladná jsem,
srdeční korupce.
Opuštěná jsem,
zaniklá vesnice.
Rozbouřená jsem,
hlava má věznice.
Posmutnělá jsem,
vyschlá studnice.
Osamnělá jsem,
prázdná je ložnice.
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: jvacl, James Libustka, BARBYE
Komentáře (0)