No je pravda, že já aspoň to dětství měla pěkné.. ne každý má takové štěstí.. :( Doufám, že už bude jen líp..
12.06.2011 09:42:00 | Charibeja
Buď ráda za hezké dětství já už od narození měla peklo na zemi...samo ne stále ale dětství mě ovlivnilo...sama musím zahojit rány...nepochopení okolí je těžké překonat o to víc si vážím přátel...dlouho jsem žila jak vyděděnec a i teď rozhodně nenaplňuju ideál naší konzumní společnosti,hodně lidí si o mě myslí že jsem cvok a asi mají pravdu...pochopila jsem že pokud přijímám já sama sebe berou mě ostatní v pohodě a těch pár co mě nemusí prostě vynechávám...ale je to těžký být jinej...
11.06.2011 12:33:00 | la loba