Zmatek
Anotace: Ve znamení klidu
Prásknutí bičem, kulka,
co protne vzduch.
O záda zlomená hůlka,
tichý ruch.
Za okny ruch velkoměsta,
klid v mé náruči.
K tvé posteli lehká cesta
svět tě naučí...
Zapomínat, odpouštět a milovat.
Tak pojď, zlato, jdem.
Nemůžeš si to tak brát...
není postel? A co zem..?
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: H.I.L., Marcone
Komentáře (0)