Oproti očekávání... Nadprůměr, jedna z nejlepších...
15.06.2011 20:31:00 | Corsica
Já nevim proč furt strašej v médíích,že je alkáč špatnej,vždyt je dobrej.
12.06.2011 09:01:00 | ECHO PARAZIT
Zajímavá báseň...ale i tak myslím si že cesta ven někudy vede jen vzít za tu správnou kliku a nepodlehnout zvyku chodit cestami co nám ušlapali ti lháři prolhání co slibovali že život je jen zábava a žádný splín,ti co stín svých vin na nás potajmo hodili snad nechtěné snad aby se bavili?...já věřím v kliky a dveřím co nikam nevedou,snad budu mít štěstí...
12.06.2011 08:55:00 | la loba