Variace o hvězdách
Anotace: inspirace http://liter.cz/Basne/328906-view.aspx a možná něco víc...
Smutno mi je
že nevidím hvězdy v očích tvých
tiše usínat
s rukama za hlavou
pozorovat obrazy na temném nebi
moci se jich dotknout
Teskno mi je
že nesmím skákat přes kaluže
plné bílých světýlek
držet tvou dlaň
v rukou si pohrávat
s pramínkem tvých vlasů
Ty chvíle
ty hvězdy ve své fantazii
ukryl jsi navždy
před mým srdcem
na všechna místa světa
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Marcone, Víla, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)