kolem Jupitera je několik skupin měsíců a ty mě fascinují.. neodolatelně přitahují svou velikou neznámou.. Mnémé rotuje mnoho milionů let a udělat si třeba jeden oblet je sen
14.06.2011 13:20:00 | Petbab
Jupiter plný tajemství ...
neforemnú fosíliu
múdrosti a vedy
pre mňa je skvostná
nik o nič neprosil ju
ak, ja naposledy
prosba bytostná
môcť si skúsiť, to čo vie
všetko zapamätať
z úst mi vykĺzla
- keď som tu, či som človek?
prestať sa v snoch zmietať
rozuzliť z uzla
tato část je krásně napsaná ST!..a co nejmíň smutku přeji!!!
14.06.2011 11:43:00 | xoxoxo