Drahokam
tenká rudá stružka
stéká po bílém alabastru
do dlaně zabodnutá tužka
srdce jako z drahokamu
uplakané černé oči
dlouhá jizva na duši
svět se přesto kolem točí
a slunce ví, co se sluší
zajde za temný a tmavý mrak
a zatratí drahokam
stane se z lásky zlý drak ?
zoufalá dívenka neví kudy kam
drahokam,tužka a slzy
přišlo to moc brzy
drahokam se mění v prach
místo lásky: popel a strach
dívenka krčí se v tmách
krůpěje krve na řasách
Přečteno 449x
Tipy 24
Poslední tipující: enigman, Psavec, nejsembásník, Maryje..., danav, zenge, hašlerka, Mbonita, Květka Š., Petbab, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)