Poté
fontány uvadly, psi se sežrali a ty...spíš
lesy se shořely, vody utopily a ty...spíš
lidi se zabili, města popadala a ty...spíš
poslední ryba z moře chycena a ty jen...sníš
chybí nám ptáci
chybí nám svit
chybí nám radost
chybí nám klid
hvězdy se slepily, dívky se opily a ty...spíš
břehy se vylily, oči oslepily a ty...spíš
luna nám zčernala, slunce odletělo a ty...spíš
králova koruna se roztavila a ty jen...sníš
chybí nám rána
chybí nám krás
chybí nám především
...tvůj sladký hlas
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Donne, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)