Já vím, bohudík už jsem svoji nejlepší kamarádku začala brát i s tím, jak se někdy zachová, a přesto zůstává nejlepší, protože je tu vždycky, když potřebuju mluvit o svém nitru...
04.07.2012 18:47:17 | Moniska
žádný přátelství není dokonalé. Je potřeba se s tím smířit a brát ty přátele i jejich nedostatky. Taky mě to dost dlouho trvalo, než jsem to pochopil a alespoň částečně akceptoval.
03.07.2012 08:47:10 | La Suneteto
Když končí přátelství,je to moc smutné,
pak po nocích se trápíme a ptáme se,
bylo to nutné?
ST
15.06.2011 07:24:00 | Kars