Jedna sebevražedná
Poslední záblesk slunce na skleněném stole.
Myšlenka běžící hlavou.
Rozhodnutí které bude nevratné.
Opravdu to tak chceš ?
Ano.
Poslední krok do prázna.
Kratičká chvíle pocitu volnosti.
A potom nic.
Opravdu jsi tohle chtěla ?
Přečteno 394x
Tipy 12
Poslední tipující: Wor, Zasr. romantik, whiolet, tato22, Lenie, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)