Andělé
Anotace: ........................................
Do mojí dlaně
padají slzy
nechci odejít
ale půjdu-už brzy.
Na křídlech andělů
vznáším se do nebes
já vrátím se.Kdy?
Možná zítra,možná dnes.
Andělé s tváří smutku
němě na mě koukají
A nikdo je nevidí,
jen já v ně věřím-potají...
Komentáře (1)
Komentujících (1)