NOV
Anotace: ....s ránem.. Ty jsi můj svět
....
novoluní
nikdy mě nepříbývá
zhasla jsem na nebi
skrápím zem černými perlami
přemýšlím kolik času zbývá
než mě objevíš
za mraky
pohaslou
pak zalije mě den
proč slunce nikdy neubývá
od soumraku před svítáním
jsem novoluní
a chtěla bych obejmout svět
tím nejjemnějším
dotýkáním
Přečteno 381x
Tipy 35
Poslední tipující: šuměnka, Špáďa, Juan Francesco de Faro, jvacl, Isobel, Kars, Mbonita, la loba, jedam, Jiná, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)