Angel
Anotace: ...nespravedlnost světa nebere konce...
Krví lásky zbrocený anděl ke mě padl,
obranu své duše moc dobře nezvládl.
Otevřel se světu, rozepjal křídla zářící,
místo něhy k přivítání však dostal palicí.
Takhle už to prostě chodí na té naší zemi,
že sejmou i anděla,ale věřit nechce se mi - a přece.
S modřinou na srdci v kaluži trpkosti leží...
Kdopak mu pomůže? DOKTORA!!! Už běží???
Komentáře (0)