Dekád vlajky
Anotace: www.youtube.com/watch?v=L2o8G_VJ1tE
Ze střech klouže prach
posledních pěti dní
tančím naboso louží, bahnem a cukrovím
nebe má barvu kovu
A tak se modlím...
Zbyly tu jen staré záclony -
minulých dekád vlajky
mám boty se stuhou k zavázání
parkety studí do nohou
A tak tě žádám...
Na stole leží dopis
psaný v minulém století
nohy mi přimrzly k zemi
vzduch voní rozšlapaným sklem
A tak tě prosím...
...smíchej mé slzy popelem
Přečteno 463x
Tipy 19
Poslední tipující: gallatea, tato22, Emmelia, James Libustka, Ovádko, Actafool, Findë, kouzelníček, její alter ego, chicacheca, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)