Červen
Anotace: ..................
Smutný den
když jsem zpět doma
jen mám pocit
že mi chybí
celé to šílenství
kdy člověk se, ani jednou
nestačil se zastavit
dýchám a odpočívám
chybí mi dívka
se kterou by mi bylo krásně
víš zlatíčko
kde jsi
to se ptám do zdi
kterou mám před sebou
chtěl bych mít u sebe tu lásku
dívka tak úžasnou a jedinečnou
že žádnou jinou
bych jsem nechtěl
o které jen pořád sním
má bývalé láska
již má jiného chlapce
i když je pořád miluji…
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)