Anotace: Co jiného může člověka napadnout o půlnoci?
taková školní tvorba do šuplíku. trošku si pohlídáš rytmus, vyplníš prázdná místa smysluplnějšími obraty, a hned poznáš ten rozdíl. věřím, že se časem vypracuješ.
30.08.2012 11:09:07 | CCGREE
Jasně půlnoc může být i veselá...třeba když si jako já zapomeneš klíče a zvoníš na sousedy a oni mají párty a ty s nima pak musíš kalit do rána:-)))
26.06.2011 18:19:00 | la loba
... smutnýýýý :-( ... no táááák, o půlnoci? To může být i veselejší :-)
Ale zajímavý ;-)
22.06.2011 19:32:00 | Bambulka